در Antwerp، رویداد سالانه “50 رستوران برتر جهان” در 5 اکتبر برای اولین بار بعد از بحران جهانی بهداشت برگزار شد. طی مراسم اهدای جوایز، byFlow، سازنده پرینترهای سه بعدی مواد غذایی، از آخرین تکنولوژی ثبت شده خود رونمایی کرد. مشابه More Than Shape و چندین کمپانی دیگر، این استارت آپ هلندی موفق به توسعه ی یک تکنولوژی پرینت سه بعدی مواد غذایی شده است که قادر به پرینت شکلات است، روشی کمتر شناخته شده در حوزه ی تولید مواد غذایی که به نظر می رسد با گذشت زمان، محبوبیت بیشتری پیدا کند.
Floris Hoff، مدیر فنی و یکی از مؤسسینbyFlow در این رابطه میگوید: “پیش از هر چیز، ما گوش کردیم و بازار را رصد کردیم. یکی از کشفیات مهم این بود که بسیاری از مشتریان پرینت سه بعدی مواد غذایی، به خصوص به پرینت سه بعدی شکلات علاقه مند هستند. امروزه به گفته بنیانگذاران، این کمپانی قادر به پرینت شکلات های خلاقانه با هندسه های منحصر به فرد است. این استارت آپ اضافه می کند که تکنولوژی آن ها بارها و بارها در سراسر جهان آزمایش شده است. پس از همکاری با رستورانها و محققان مختلف برای تولید مجموعهای از میانوعدههای بر پایه ی غلات، این تکنولوژی در مراسم افراد مهمی چون ملکه الیزابت دوم به کار گرفته شده است.
تکنولوژی پرینت سه بعدی شکلات byFlow که تقریبا در طول 7 سال توسعه یافته، اکنون کامل شده و برای کاربری های متنوعی آماده است. این کمپانی اکنون یک حق امتیاز در اروپا برای هد پرینت مورد استفاده در سیستم پرینت سه بعدی مواد غذایی خود دارد و انتظار میرود تا 12 ماه آینده ایالات متحده نیز این حق امتیاز را خریداری کند. به لطف این تکنولوژی جدید، این کمپانی معتقد است که توانسته خود را از سایر تولید کنندگان پرینترهای سه بعدی مواد غذایی متمایز کند. به گفته byFlow، پرینترهای سه بعدی آنها قابلیت پرینت غذا به هر شکلی، چه به صورت جامد و چه پودری، را دارد. در حالی که کمپانی هلندی در این رویداد بر روی پرینت شکلات سه بعدی تمرکز کرد، تکنولوژی byFlow همچنین قادر است از غذاهای مختلفی چون چغندر یا ادویه ها نیز پشتیبانی کند.
با استفاده از AM، کمپانی byFlow می خواهد روش تهیه و مصرف مواد غذایی را تغییر دهد تا به ساخت دنیایی پایدارتر کمک کند. علاوه بر این، این کمپانی امیدوار است بتواند با سایر دست اندرکاران صنعت غذایی همکاری کند. Nina Hoff، خواهر فلوریس و یکی از مؤسسین byFlow، در پایان گفت: “ما مشتاقانه منتظر مشارکت های جدید با متخصصان مواد غذایی برای شکل دادن به آینده ی صنعت غذا هستیم.”