اخبار پرینت سه بعدی

سه پرینتر جدید Raise3D برای تولید انعطاف پذیر تر

میزان رضایت شما

تابستان گذشته Raise3D، از کمپانی های پیشرو در حوزه ی پرینت سه بعدی FFF، از مجموعه جدید دستگاه های حرفه‌ای خود، سری Pro3 و همچنین پرینتر سه بعدی E2CF که برای تولید قطعات فیبر کربنی طراحی شده است، رونمایی کرد. و برای اطمینان از عرضه محصولات جدیدش، Raise3D بر شریک اروپایی خود OKM3D تکیه کرده است که در حال حاضر از طریق شبکه فروشندگان تخصصی خود در اروپا، پیش فروش این سه پرینتر جدید FFF را آغاز کرده است. به منظور سفارش پرینت سه بعدی بایستی بدانیم، ویژگی های این سه پرینتر سه بعدی جدید چیست و چه انتظاری می توانیم از آنها داشته باشیم؟

سه پرینتر جدید Raise3D برای تولید انعطاف پذیر تر

سری Pro3، مجموعه ای برای تولید های محدود

مانند سری Pro2، سری Pro3 شامل دو پرینتر FFF با اکستروژن دوگانه است: Pro3 حجم چاپ 300x300x300 میلی متری دارد و Pro3 Plus حجم چشمگیر 300x300x605 میلی متر. ویژگی‌های این دو پرینتر برای ارائه تجربه کاربری بهتر و تکرارپذیری بیشتر در تولید قطعات در عین حفظ کیفیت، مجددا طراحی شده‌اند. به عنوان مثال، آنها یک اکسترودر مدولار را با دو نازل که می توانند خیلی سریع تعویض شوند، کالیبراسیون خودکار، یک بستر پرینت انعطاف پذیر برای جدا سازی راحت تر قطعات، و همچنین یک Air Flow Manager برای آزاد سازی حرارت و گردش بهتر هوا را در این سری به کار برده اند.

سه پرینتر جدید Raise3D برای تولید انعطاف پذیر تر

نگاره 2) سری Pro3

همچنین قابل ذکر است که سری Pro3 شامل یک دستیار هوشمند EVE است که مشکلات رایج پرینت را شناسایی کرده و راه حل هایی را برای حل آن ها پیشنهاد می کند.

از منظر متریال، سری Pro3 با تمام ترموپلاستیک هایی که در دمای کمتر از 300 درجه سانتیگراد اکسترود می شوند سازگاری دارد: PLA، ABS، TPU، ASA، PETG و … در نهایت، پرینترهای Pro3 و Pro3 Plus به گونه ای طراحی شده اند که استفاده از آن ها بسیار ساده است.

سه پرینتر جدید Raise3D برای تولید انعطاف پذیر تر

Timmy Schramm، مدیر عامل OKM3D، اضافه می کند: “Raise 3D تمرکز و انرژی زیادی بر برآورده کردن خواسته های مشتریان خود قرار داده است که در نتیجه ی آن، سری Pro3 متولد شد. ما بر این باوریم که Pro3 تأثیر زیادی بر صنعت AM خواهد داشت.”

پرینترE2CF از Raise3D برای قطعات فیبر کربنی

کاربران بسیاری به دنبال طراحی قطعات سبک وزن و در عین حال مستحکم هستند که بتوانند درجات مختلفی از فشار را تحمل کنند. بنابراین آنها به متریال کامپوزیتی روی آوردند، به ویژه فیبر کربن، که بسیار سبک است و در عین حال استحکامی مانند فولاد دارد. به منظور پاسخگویی به نیازهای روزافزون متخصصان و تولیدکنندگان، Raise3D پرینتر سه بعدی E2CF را توسعه داده است، یک دستگاه FFF که برای ایجاد قطعات فیبر کربنی طراحی شده است. این دستگاه مجهز به اکسترودر IDEX با حجم چاپ 330×240×240 میلی متر، دارای نازل های کاربید سیلیکون است که در برابر سایش مقاوم است و رسانایی حرارتی خوبی را نیز ارائه می دهد. بنابراین دستگاه قادر به پردازش متریال های ساینده است.

سه پرینتر جدید Raise3D برای تولید انعطاف پذیر تر

نگاره 4) پرینتر سه بعدی E2CF

Raise3D، استفاده از فیلامنت PA12 CF، تقویت شده با الیاف کربن کوتاه، و متریال پشتیبان آن را توصیه می کند. در آینده، کمپانی قصد دارد متریال های بیشتری مانند PPS CF، PPA CF و PET CF را نیز توسعه دهد. هدف ارائه طیف وسیعی از مواد برای پاسخگویی به نیازهای کاربرانی است که به دنبال استحکام و سبکی هستند.

Edward Feng، مدیر عامل Raise3D در نتیجه گفت: “تلاش جهانی برای تولید تجهیزات با انرژی کارآمدتر، تقاضای بالایی را برای قطعات با نسبت بالای استحکام به وزن افزایش داده است. فیبر کربن یک انتخاب عالی برای چنین قطعاتی است، اما استفاده از آن در پرینت سه بعدی تا کنون بسیار گران قیمت محسوب می شد. با انتشار E2CF، Raise3D شکاف موچود در بازار را برای پرینتر سه بعدی رومیزی که با فیلامنت های تقویت شده با فیبر سازگار است پر می کند.”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *