اخبار پرینت سه بعدی

ساخت 52 مسکن پرینت سه بعدی در کنیا توسط 14Trees

ساخت 52 مسکن پرینت سه بعدی در کنیا توسط 14Trees
4/5 - (1 امتیاز)

بر اساس بسیاری از برآوردها، جهان تا سال 2030 با کمبود قابل توجه مسکن مواجه خواهد شد. با افزایش جهانی جمعیت، دریافت مجوزهای ساختمانی و استانداردهای زیست محیطی ضروری، بسیاری از کشورها به دنبال راه حلی برای این مشکل جهانی هستند. آفریقا نیز از این قاعده مستثنی نیست. در کنیا، در تلاش برای کاهش تأثیر این کمبود، 14Trees، یک شرکت سرمایه گذاری اشتراکی بین Holcim، یکی از رهبران جهانی در راه حل های ساخت و ساز پایدار، و CDC Group، تصمیم گرفته است تا بزرگترین پروژه ی مسکن سازی پرینت سه بعدی آفریقا را راه اندازی کند. این پروژه که Mvule Gardens نامیده می‌شود، شامل 52 خانه است که به شیوه ی AM ساخته شده‌اند.

ساخت 52 مسکن پرینت سه بعدی در کنیا توسط 14Trees

این اولین بار نیست که 14Trees از این فناوری در آفریقا استفاده می کند. همین چند ماه پیش، اوایل تابستان امسال، این شرکت، مدرسه‌ای پرینت سه بعدی را در Malawi درجهت رسیدگی به کمبود کلاس های درس در این کشور ساخت. Mvule Gardens که در شهر Kilifi واقع شده است، بخشی از پروژه ی”Big 4″ برای افزایش دسترسی به مسکن مقرون به صرفه است. Jan Jenisch، مدیر عامل Holcim، اظهار داشت: “مفتحریم که موفق به ساخت یکی از بزرگترین پروژه های مسکن مقرون به صرفه پرینت سه بعدی جهان در کنیا شده ایم. با روند سریع شهرنشینی امروز، انتظار می‌رود بیش از سه میلیارد نفر تا سال 2030 نیازمند مسکن مقرون به صرفه باشند. این مسئله در آفریقا جدی تر است و کشورهایی مانند کنیا در حال حاضر با کمبود حدود دو میلیون خانه مواجه هستند.

ساخت 52 مسکن پرینت سه بعدی در کنیا توسط 14Trees

محله پرینت سه بعدی از 14Trees

برای ساخت 52 خانه، 14Trees از پرینتر سه بعدی BOD2 استفاده می کند که توسط شرکت معروف پرینت سه بعدی و ساخت و ساز COBOD ارائه شده است. پرینتر سه بعدی COBOD که قبلاً بارها استفاده شده است، یک ساختمان سه طبقه در آلمان و همچنین چندین خانه در ایالات متحده ساخته است. این دستگاه قادر به ساخت سازه هایی تا طول و عرض 10 متر است و BOD2 جایگزین مناسبی برای به حداقل رساندن آسیب های زیست محیطی نیز خواهد بود. طبق گفته 14Trees، انتشار کربن تا 50 درصد کاهش می یابد.

از منظر متریال، یکی از جدیدترین سری های مواد توسعه یافته توسط Holcim تحت عنوان TectorPrintانتخاب شد. این متریال به دیوارهای پرینت شده استحکام لازم برای تحمل بار ساختمان را می دهد. این ملات خشک قابل پرینت همچنین به کاهش ردپای محیطی پروژه کمک می کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به وبسایت 14Trees مراجعه کنید. همچنین شرکت فیلانو آماده ارائه خدمات پرینت سه بعدی به شما می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *