مقالات پرینت سه بعدی

MeshMixer، نرم افزار رایگان مدلسازی 3 بعدی

MeshMixer، نرم افزار رایگان مدلسازی 3 بعدی
5/5 - (2 امتیاز)
MeshMixer، نرم افزار رایگان مدلسازی 3 بعدی

نگاره 1) MeshMixer، نرم افزار رایگان مدلسازی 3 بعدی

Autodesk که برنامه های متعددی جهت کمک به پروسه ی مدلسازی 3 بعدی فراهم می کند؛ MeshMixer، نرم افزار رایگان مدلسازی 3 بعدی را هم ارائه کرده است. این نرم افزار برای سیستم عامل Windows و Mac OS در دسترس است. نسخه ی  در دسترس است. نسخه ی 3.5  MeshMixer برای دیزاین هر نوع قطعه ای از مدل دیگر، بر مدلسازی سطوح با شبکه ای مثلثی تکیه می کند. گرچه امکان ترکیب چند شکل، متناسب سازی آن ها با نیازتان، آنالیزشان پیش از پرینت و اکسپورت آن ها به فرمت مورد نظر هم وجود دارد.

این نرم افزار بسیار ساده است و مناسب برای افراد حرفه ای، دانشجویان و افراد عادی تازه وارد.

در بازار پرینت سه بعدی، مدلسازی اولین قدم برای طراحی یک قطعه است. در حقیقت قدم کلیدی است زیرا که قسمت اعظمی از موفقیت را تضمین می کند.

MeshMixer، نرم افزار رایگان مدلسازی 3 بعدی

نگاره 2) MeshMixer، نرم افزار رایگان مدلسازی 3 بعدی

ویژگی های نرم افزار سه بعدی

اولین چیزی که باید راجع به MeshMixer بدانید این است که این نرم افزار بر اساس ساختارهای مثلثی است و شامل سه عنصر است: رئوس لبه ها و صورت ها. رئوس مربوط به نقاط موجود در فضای سه بعدی است. لبه ها اتصال بین دو رأس هستند و صورت ها نقطه ی ارتباط سه رأس هستند.

نام این نرم افزار از اولین ویژگی آن گرفته شده است. امکان ترکیب ساختارهای شبکه ای متنوع به شیوه ی سنتی drag & drop. می توانید یک بازو و یا یک پا را روی یک شی دیگر قرار دهید. دومین ویژگی ابزار مجسمه سازی است که با ارئه ی برس های مختلف به کاربران امکان اصلاح و تغییر مدل هایشان را می دهد.

MeshMixer، نرم افزار رایگان مدلسازی 3 بعدی

نگاره 3) MeshMixer، نرم افزار رایگان مدلسازی 3 بعدی

MeshMixer و پرینت سه بعدی

یکی از دلایل جذاب بودن این نرم افزار، ارائه ی ویژگی های جالبی برای پرینت سه بعدی است. با ارائه ی ابزرهای اصلاح برای مدل ها، به عنوان مثال پر کردن حفره ها در یک شبکه، توخالی کردن قطعه برای مصرف حداقل متریال و یا پر کردن آن برای تضمین یک پرینت خوب. MeshMixer همچنین امکان آنالیز مدل برای پیش بینی مشکلات احتمالی را فراهم کرده است. می تواند ضخامت قطعه، جهت هایش، استحکامش و … را کنترل کند.

در نهایت این نرم افزار به کاربر امکان انتخاب پرینتر و متریال را می دهد و به پروسه ی پرینت میزان زیادی سهولت می بخشد. فرمت های خروجی بسیاری هم در این نرم افزار ارائه شده است از جمله: slt و obj.

اگر قصد استفاده از این نرم افزار و یا تجربه ی استفاده از آن را دارید، برای ما نظرتان را بنویسید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *