اخبار پرینت سه بعدی

ITP Aero سازه ی موتور جدید هوانورد UltraFan را پرینت سه بعدی می کند

ITP Aero سازه ی موتور جدید هوانورد UltraFan را پرینت سه بعدی می کند
5/5 - (1 امتیاز)

ITP Aero به عنوان زیرمجموعه ی اسپانیایی سازنده خودروهای لوکس بریتانیایی Rolls-Royce، همچنان به نوآوری در صنعت هوانوردی، به ویژه در زمینه ی موتورها، ادامه می دهد و با پرینت سه بعدی سازه ی موتور جدید هوانورد UltraFan را طراحی و تولید کرده است. TBH (Tail Bearing Housing) اولین پروتوتایپ ساختاری است که برای پروژه Rolls-Royce با استفاده از پرینت سه بعدی طراحی شده است. این سازه به عنوان یک عنصر اتصال بین هواپیما و موتور استفاده می شود و تمام بارهای مربوطه را نیز حمل می کند. این یک پیشرفت کلیدی است زیرا TBH ساختاری است که قادر به تحمل بارها در همه شرایط عملیاتی است. همچنین یاتاقان هایی را در خود جای داده است که محوری که فن جلویی، عنصر محرکه اصلی موتور، روی آن قرار دارد. به همین دلیل است که این شرکت تکنولوژی تولیدی مانند AM را انتخاب کرده است که با نیازهای صنعت سازگار است.

پرینت سه بعدی سازه ی موتور جدید هوانورد UltraFan

بیشتر بخوانید...
بزرگترین قطعات پرینت سه بعدی هواپیما

در میان مزایای بسیاری که AM در بخش هوانوردی ارائه می دهد، کاهش وزن قطعات نهایی را می یابیم که منجر به عملکرد ایرودینامیکی بهتر و کاهش تأثیر زیست محیطی می شود. علاوه بر این، این فناوری امکان ساخت قطعات را با سرعت بیشتری آن هم در محل فراهم می کند. حضور آن در این صنعت و به طور خاص در اسپانیا در طول سال ها با رشد بسیاری همراه بوده است. یکی از دلایل آن هم، پیشرفت های تکنولوژیکی و توسعه ی هر روزه ی متریال های جدید برای این سیستم ها است. در واقع، این پروژه جدید UltraFan که توسط ITP Aero انجام شده است به وضوح اهمیت بهره بری از این روش ها را در هوانوردی، به ویژه در اسپانیا نشان می دهد.

پرینت سه بعدی سازه ی موتور جدید هوانورد UltraFan

شرکت ITP Aero سلولی به خصوص برای AM و تیمی از متخصصان این تکنولوژی را در اختیار دارد. برای ساخت پروتوتایپ ها، کارشناسان به سراغ فناوری selective laser sintering (SLS) رفتند. به گفته این تیم، این روش تولید، ساخت قطعاتی با هندسه پیچیده و با استفاده از مقدار کمی پودر و ابزار کمتر امکان پذیر می کند. UltraFan TBH همچنین دارای پانل های تضعیف آکوستیک پرینت سه بعدی است که به کاهش 50 درصدی قدرت صوتی منتشر شده از توربین کمک می کند که می تواند برای هواپیما و موتورها بسیار مهم باشد.

از نکات قابل توجه این پروژه، توجه به مسئولیت زیست محیطی است و تلاش برای کاهش ردپای کربن است. Erlantz Cristóbal، مدیر اجرایی فناوری و مهندسی در ITP Aero، در رابطه با استفاده از پرینت سه بعدی گفت:”تعهد ما به فناوری AM تنها بخشی از تعهد ما به دیجیتالی‌سازی است تا ITP Aero را به یک پیشرو چابک‌تر، انعطاف‌پذیرتر و پایدار در این حیطه تبدیل کنیم.” علاوه بر این، موتور UltraFan قادر خواهد بود از سوخت 100٪ پایدار هوانوردی (SAF) استفاده کند.

پرینت سه بعدی سازه ی موتور جدید هوانورد UltraFan

موتور پروتوتایپ UltraFan پایه و اساس موتورهای آینده با قابلیت های اولیه بهبود یافته و معماری موتور جدید است که نسبت به نسل اول موتورهای Trent کارآمدتر خواهد بود. باید دید ابتکارات آتی که فناوری سه بعدی را در بخش هوانوردی ادغام می کند، چه خواهند بود.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این پروژه می توانید به وبسایت کمپانی مراجعه کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *