اخبار پرینت سه بعدی

Audi از پسماندهای بسته بندی هایش برای پرینت سه بعدی قطعات جدید استفاده می کند

Audi پسماندهایش را به فیلامنت تبدیل می کند
میزان رضایت شما

Audi، کمپانی خودروسازی آلمانی قصد دارد تا پسماندهای بسته بندی هایش را برای پرینت سه بعدی قطعات جدید به کار بگیرد.

هیچ کمپاتی سانده ی خودرویی بر روی کره زمین، تمام قطعات را خود تولید نمی کند. اکثر شرکت ها از قطعات ساخته شده توسط سایر OEM ها استفاده می کنند و سپس آن ها را برای مونتاژ به کارخانه می آورند. اغلب این قطعات شکننده و گران قیمت هستند و در هنگام حمل و نقل به کارخانه نیاز به مراقبت زیادی دارند.

Audi با نگاهی به پسماندهایی که در مراحل بسته بندی تولید شده بودند، بر آن شد تا آن ها را دوباره به کار بگیرد.

Audi از پسماندهای بسته بندی هایش برای پرینت سه بعدی قطعات جدید استفاده می کند

نگاره ۱) تبدیل پسماندهای بسته بندی به قطعات پرینت سه بعدی جدید

به عنوان بخشی از برنامه زیست محیطی “Mission:Zero” اش، Audi قصد دارد تا سال ۲۰۲۵، میزان انتشار گاز کربن دی اکسیدش را به صفر برساند و این اقدام تبدیل پسماندهای بسته بندی به قطعات پرینت سه بعدی جدید نیز در راستای همین هدف است.

در سایت Audi در Neckarsulm، پسماندهای بسته بندی جمع آوری، خرد و خشک می شوند. سپس گرانول های خشک شده توسط دستگاه فیلامنت سازی که توسط استارت آپ هلندی 3devo در اختیار Audi قرار داده شده است، به فیلامنت تبدیل می شود.

این فیلامنت برای پرینت انواع ابزارها و وسایل کمکی مانند فشار دهنده(برای کمک به نصب گیره)، یا دستگاه هایی برای تراز آرم Audi به خودروها استفاده شده است.

این ابزار پرینت سه بعدی برای نصب گیره ها در نقاطی که دسترسی به آن مشکل است استفاده می شود.

نگاره ۲) این ابزار پرینت سه بعدی برای نصب گیره ها در نقاطی که دسترسی به آن مشکل است استفاده می شود.

“هدف ما ایجاد یک چرخه ی متریال بود که امکان بازیافت برخی از پلاستیک های مخلوطی را که در پروسه ی تولید، برای مثال، یک Audi A7 تولید می شود، فراهم کند.” Volker Eitrich ، مدیر پروژه

“در این پروژه آزمایشی، ما نه تنها بر سرعت، ارگونومی و ایمنی تمرکز داریم، بلکه به طور کامل بر مسئله ی پایداری نیز متمرکز شده ایم. اولین گام مهم در این راستا، اثبات اعتبار تکنیکی و قابل اجرا بودن این پروسه بود؛ به عبارت دیگر، اکنون ما قادر به استفاده از پلاستیک های موجود جهت تولید فیلامنت های قابل پرینت هستیم. ”

این کمپانی خودروساز آلمانی علاوه بر تغییر کاربری به انرژی 100٪ سبز، با استفاده از چرخه ی آب بسته در کارخانه Neckarsulm، بدون شک گام بلندی در رسیدن به هدف خود یعنی انتشار صفر گاز گلخانه ای برداشته است. سایر تلاشهای بازیافت داخلی شامل تبدیل پلاستیک به کیسه زباله و همچنین فرآیند مهر زنی آلومینیوم با حلقه بسته است.

Audi پسماندهایش را به فیلامنت تبدیل می کند

نگاره ۳) Audi پسماندهای بسته بندی هایش را به فیلامنت تبدیل می کند.

“پروژه آزمایشی پرینت سه بعدی فیلامنت مصداقی است از تلاش ها و نوآوری های ما در راستای توسعه و دستیابی به پروسه ی تولیدی کاملا پایدار.” Achim Diehlmann

Audi در حال حاضر از بیش از 160 ابزار مختلف پرینت سه بعدی در محل استفاده می کند و بسیاری از آنها قبلاً در تولید خودروی برقی Audi e-tron GT مورد استفاده قرار گرفته اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *