اخبار پرینت سه بعدی

اولین پارک پرینت سه بعدی چین

اولین پارک پرینت سه بعدی چین
میزان رضایت شما

معمولاً وقتی در مورد پرینت سه بعدی و ساخت و ساز صحبت می کنیم، به  ساختمان های متعددی اشاره داریم که با دیوارهای پرینت سه بعدی ساخته شده اند. خانه‌ها، فروشگاه‌ها، ادارات و حتی مدارس بی شماری هستند که با با روش های نوآورانه ای تکنولوژی پرینت سه بعدی و حوزه ی ساخت و ساز را با یکدیگر ادغام کرده اند. اکنون نیز یک شرکت دیگر به تازگی خبر از به کار گیری فناوری ساخت و ساز پیشرفته اش به نام AICT و ماشین های آن برای ساخت یک پارک و سازه های تزئینی آن با استفاده از پرینت سه بعدی در Shenzhen چین داده است.

اولین پارک پرینت سه بعدی چین
این پارک با مساحت 5523 متر مربع دارای بیش از 2000 قطعه ی پرینت سه بعدی ساخته شده با AICT است که شامل مجسمه‌ها، نیمکت‌ها، تخت‌های گل، دیوارهای حائل و حاشیه‌هایی است که این فضای سبز بزرگ را تزئین می‌کنند. Xu Weiguo، استاد دانشکده معماری دانشگاه Tsinghua، مسئول این پروژه است. او توضیح داد که چرا او و تیمش به سراغ تکنولوژی AM رفته اند. “به عنوان یکی از انواع روش های ساخت و ساز هوشمند، فناوری ساخت بتن پرینت سه بعدی مزایای زیادی دارد. در مقایسه با بتن مسلح، پرینت سه بعدی نسبتاً ارزان تر است، زیرا در مرحله شبیه سازی ساختمان، اغلب مشکلات فنی از پیش بر طرف می شوند و ساخت و سازی بهینه را ارائه می دهد.”
به هر حال، توجه داشته باشید که این اولین پروژه پرینت سه بعدی پروفسور Weiguo نیست، او پیش تر نیز از پرینت سه بعدی بتنی برای ساخت یک کابین کتاب در شانگهای استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: پرینتر سه بعدی رنگی

اولین پارک پرینت سه بعدی چین

یک روش ساخت و ساز پایدارتر

عوامل اکولوژیکی یک انگیزه اضافی برای مجریان پروژه بود تا AM را برای ساخت پارک انتخاب کنند. بر خلاف بتن سنتی، بتن پرینت سه بعدی نیازی به قالب ندارد، که معمولاً از چوب ساخته می شود و پس از استفاده دور انداخته می شود. گفته می‌شود نمونه‌ای که توسط AICT ساخته شده است از 50 درصد شن و ماسه تشکیل شده است که می‌توان آن را به صورت محلی به دست آورد، بنابراین ردپای محیطی و هزینه‌های حمل و نقل را کاهش می‌دهد. علاوه بر این، پرینت سه بعدی این امکان را فراهم می کند تا از بتن تنها در جایی که نیاز است و تنها به مقداری که نیاز است استفاده شود.

اولین پارک پرینت سه بعدی چین

علاوه بر اینکه یک روش ساخت و ساز سازگار با محیط زیست است، به علاوه AM سریعتر و مقرون به صرفه تر از روش های معمولی است. در نهایت، AICT می‌گوید که می‌تواند با بازوی روباتیک ۶ محوره خود، خانه‌ای با اندازه متوسط ​​را تنها در طی چند هفته بسازد. برای اثبات این مسئله آنها ادعا می کنند که تمام 2000 قطعه ی استفاده شده در پارک را نیز فقط در 2.5 ماه طراحی و اجرا کرده اند.
برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با پروژه ی ساخت این پارک می توانید به این مطلب مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *