اخبار پرینت سه بعدی

شیرینی های پرینت سه بعدی Sugar Lab

شیرینی های پرینت سه بعدی Sugar Lab
میزان رضایت شما

فصل، فصل خوردن شکلات است. با فرارسیدن فصل تعطیلات،  Sugar Lab با مجموعه ی هیجان انگیز دیگری از خوراکی‌های پرینت سه بعدی بازگشته است. سرآشپزهای اولین شیرینی پزی دیجیتالی جهان، شکلات‌های موکای نعناع فلفلی پرینت سه‌بعدی درست کرده‌اند که ظاهری مشابه فنجان‌های قهوه مورد علاقه مردم در تعطیلات است.  Sugar Lab با استفاده از شکر به عنوان ماده ی اولیه ی پرینت سه بعدی، یک شیرینی‌پزی مستقر در لس‌آنجلس است که توسط Lyz و Kyle von Hasseln در سال 2012 تأسیس شد. با فناوری Binder Jetting، به جای استفاده از مواد معمولی چاپ پلیمر یا پودر سرامیک،  Sugar Lab بر خواص شیمیایی شکر برای پرینت سه بعدی خوراکی های پیچیده اش تکیه کرده است. این نوآوری شیرین توجه سیستم‌های سه‌بعدی مهم AM را به خود جلب کرد و تنها یک سال پس از تأسیس، خریدار آن شدند.

شیرینی های پرینت سه بعدی Sugar Lab

در وب‌سایت آن ها آمده است: “در Sugar Lab Roasting Co.، ما معتقدیم که در دست داشتن یک موکای نعناع فلفلی تازه حسی شبیه در دست داشتن خود تعطیلات است.» به‌علاوه، اگر قصد شیرین کردن جشن های خود را با این شیرینی ها داشته باشید، Sugar Lab می‌تواند فنجان‌های قهوه پرینت سه‌بعدی را با نمادی از برند شما برای رویدادها، یک تم مهمانی، یا به عنوان یک هدیه خاص سفارشی سازی کرده یا تغییر شکل دهد.

شیرینی ها و هدایای پرینت سه بعدی Sugar Lab

Sugar Lab سنتی را آغاز کرد که در نزدیکی هر فصل تعطیلات، این شرکت “Sugar Lab Roasting Co” خود را برمی‌گرداند که شیرینی های مخصوش هر فصل را تولید می کند. امسال، این شرینی فصلی پرینت سه بعدی با طعم موکای نعنا فلفلی است که به شکل یک فنجان قهوه خوراکی با نقوش مربوط به هر جشن طراحی شده است.

شیرینی های پرینت سه بعدی Sugar Lab

اغلب در پرینت سه بعدی مواد غذایی، و کار با شکر یا پودرهای خوراکی، از فناوری Binder Jetting استفاده می شود. این فناوری در استودیو Brill 3D Culinary سیستم های سه بعدی استفاده می شود که مزایایی از جمله سرعت و هزینه کم متریال را ارائه می دهد. با این حال، پرداخت سطح خشن آن، زیبایی خاصی را ایجاد می کند که در برخی کاربردها بسیار جذاب است. همچنین، هزینه‌های بالای دستگاه، پرینت سه بعدی غذا را محدود به چند شرکت تراز اول کرده است. در حالی که Sugar Lab از تخصص طراحی معماران سابق برای خلاقیت های آشپزی خود استفاده می کند که هزینه آن کمی بیشتر از شکلات های معمولی شما است، به نظر نمی رسد هزینه برای مشتریان نکته ی منفی و بازدارنده ای باشد زیرا به دلیل تقاضای زیاد، این شرینی ها در ماه دسامبر پیش فروش می شوند و در ژانویه ارسال.

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به این مطلب مراجعه کنید.

author-avatar

درباره Sara abdolmotalebi

سارا عبدالمطلبی، دانشجوی گرافیک دیزاین دانشگاه هنر تهران و مترجم زبان انگلیسی هستم. همچنین در زمینه های موسیقی و تئاتر فعالیت می کنم.

بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.