اخبار پرینت سه بعدی

آسانسور پرینت سه بعدی Schindler و MX3D

آسانسور پرینت سه بعدی Schindler و MX3D
میزان رضایت شما

آنچه در سال 1857 در فروشگاه بزرگ Haughwout در نیویورک آغاز شد، اکنون به ضرورتی در زندگی ما تبدیل شده است: آسانسور. با وجود اینکه تقریباً هر روز در یکی از آن‌ها هستیم، به ندرت تأثیر ماندگاری بر ما می‌گذارند. اگرچه آسانسورهای شیک با کف شفاف یا تزئینات طلایی چشمگیر برخی از ساختمان های مرتفع یا لابی هتل ها استثنا هستند. به همین دلیل است که شرکت سوئیسی Schindler، که به عنوان یکی از تولیدکنندگان پیشرو آسانسور شناخته می شود، با MX3D، شرکتی که یک پل فلزی پرینت سه بعدی را در آمستردام نصب کرده است، متحد شده است تا آسانسورها را دوباره چشم نواز کند. این امر با ادغام یک عنصر هنری در کابین آسانسور که با استفاده از پرینت سه بعدی فلزی تولید می شود، محقق می شود.

آسانسور پرینت سه بعدی Schindler و MX3D

MX3D یک ارائه دهنده راه حل های AM از هلند با هدف بهره بری از پرینت سه بعدی فلزات در صنایع جدید است. بنابراین MX3D متعهد به ارائه فناوری‌های رباتیک هوشمند، قوی و با کاربرد آسان برای تکنولوژی AM است که شرکای صنعت را قادر می‌سازد تا اشیاء بزرگ فلزی را با استفاده از WAAM (DED) پرینت سه بعدی کنند. از جمله این شرکا، Schindler است. تولید کننده آسانسور و پله برقی که از سال 1874 فعالیت خود را آغاز کرده است و روزانه یک و نیم میلیارد نفر را جابجا می کند.

آسانسور پرینت سه بعدی Schindler و MX3D

نگاره 2) آسانسور پرینت سه بعدی Schindler و MX3D

از آنجایی که سکون با فلسفه شرکت در تضاد است، شرکت اکنون به استفاده از تکنولوژی AM روی آورده است. با کمک این تکنولوژی، این شرکت نه تنها امیدوار است که طرح‌های خلاقانه را در داخل کابین‌ها اجرا کند، بلکه پتانسیل کاهش متریال را نیز می‌بیند، که وزن کمتر آسانسور را تضمین می‌کند. و این از جوانب مثبت دیگر به کار گیری پرینت سه بعدی است: مصرف انرژی کمتر.

ترکیب زیبایی شناسی با بهینه سازی توپولوژیک

در پروژه مشترک با MX3D، فضای داخلی کابین آسانسور Schindler شبیه طرح های ملیله دوزی است. طرحی که تنها با استفاده از پرینت سه بعدی قابل اجرا است. با این حال، علاوه بر مسئله ی زیبایی شناسی، این پروژه به بهینه سازی توپولوژی نیز اختصاص دارد که هدف آن دستیابی به بهترین طراحی ممکن است. Gijs van der Velden، مدیرعامل MX3D توضیح داد: “در واقع، شما به یک شی نگاه می کنید و می بینید که بسیاری از مواد آن اضافی هستند. “ایده این است که مصرف متریال را تنها در حد ضرورت نگه داریم.” پروژه این دو شرکت همچنین یکی از 35 فینالیست در مسابقه Purmundus شرکت Cirp GmbH است که برنده آن در Formnext 2021 انتخاب می شود. با شعار “نوآوری در حال پیشرفت”، فینالیست ها نشان خواهند داد که چگونه نوآوری می تواند به یک هنر سیستماتیک تبدیل شود تا امکان انتقال از پروتوتایپینگ به تولید سری با استفاده از پرینت سه بعدی را فراهم کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با این پروژه می توانید به این مطلب مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *