اخبار پرینت سه بعدی

درمان زخم‌های دیابت با استفاده از پرینت سه بعدی

درمان زخم‌های دیابت با استفاده از پرینت سه بعدی
میزان رضایت شما

درمان زخم‌های دیابت با استفاده از پرینت سه بعدی

طبق آمار مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) 37.3 میلیون نفر یا 11.3 درصد از جمعیت ایالات متحده به دیابت مبتلا هستند. زخم پای ناشی از دیابت یکی از علل مهم عوارض در بیماران دیابتی است. خطر ابتلا به زخم پا در طول زندگی برای بیماران مبتلا به دیابت نوع 1 یا 2 ممکن است تا 34 درصد باشد. به دلیل افزایش قند خون، رگ‌های خونی و مسیرهای عصبی به‌ویژه در پای بیماران آسیب می‌بینند و باعث می‌شوند که آن‌ها دردی کم یا بی حسی در پا را تجربه کنند. در نتیجه جراحات و زخم های جزئی برای مدت طولانی بدون توجه باقی می مانند و به سختی بهبود می یابند. محققان دانشگاه کوئین بلفاست اکنون می‌خواهند درمانی را به بیماران ارائه دهند و از فناوری چاپ سه بعدی برای انجام این کار استفاده می‌کنند. در این فرآیند، آنها یک روش درمانی جدید برای بهبود زخم پای دیابتی با توسعه باندهای چاپ سه بعدی کشف کردند.

 

ترکیبی از نانوذرات لیپیدی و هیدروژل برای ایجاد داربست ها استفاده می شود. اینها ساختار داربستی و پوست مانند را تشکیل می دهند که به صورت جداگانه با بیمار سازگار می شود. داربست ها امکان آزادسازی دائمی مولکول های حاوی آنتی بیوتیک را برای درمان هدفمند زخم های دیابتی فراهم می کنند. این روش درمانی نه تنها به دلیل کارایی آن متقاعد کننده است، بلکه به این دلیل که پایدار و مقرون به صرفه است، زیرا “داربست ها” را می توان در هر بیمارستانی ساخت. علاوه بر این، کادر پزشکی نیز از پانسمان های چاپ سه بعدی بهره مند می شوند. با رفع نیاز به پوشیدن و درآوردن مداوم پانسمان، در انرژی پرستاران و زمان زیادی صرفه جویی می شود.

 

یک رویکرد شخصی، پایدار و نوآورانه

 

این رویکرد ابتکاری، شخصی و پایدار، درمان مورد نیاز برای زخم پای دیابتی را برای جلوگیری از هرگونه عارضه فراهم می‌کند و پزشکان را قادر می‌سازد تا بهبود را به طور مداوم تحت نظر داشته باشند. این امر از برداشتن مداوم پانسمان جلوگیری می کند، که می تواند باعث عفونت شود و روند بهبودی را به تاخیر بیندازد. متخصصان پزشکی همچنین نیازی به تغییر دوز دارو ندارند، زیرا این آزادسازی دوگانه، این نیاز را هم برآورده می کند. پروفسور دیمیتریوس لامپرو، رهبر این پروژه و کرسی ساخت بیوفبریکاسیون و ساخت پیشرفته در دانشگاه کوئینز بلفاست گفت. برای تولید پانسمان زخم، از بایوپرینت سه بعدی برای ترکیب دو جوهر زیستی در یک رشته استفاده می‌شود. هسته داخلی این رشته از یک هیدروژل نانوکامپوزیت حاوی نانوذرات لیپیدی تشکیل شده است که با روغن آویشن محصور شده است. قسمت بیرونی فیلامنت از یک هیدروژل هیبریدی تشکیل شده است که با روغن آویشن نیز غنی شده است. این روغن جایگزینی طبیعی برای آنتی بیوتیک ها محسوب می شود و به جلوگیری از افزایش مقاومت ضد میکروبی کمک می کند. این ترکیب اجازه می دهد تا مولکول ماده فعال در دو نسبت مختلف آزاد شود، به ویژه به صورت “آزادسازی انبوه” سریع در 24 ساعت اول و رهش با تاخیر تا ده روز. این امر امکان پیشگیری اولیه از بیماری را بلافاصله پس از تجویز، که اغلب خطرناک ترین زمان است، می دهد. متعاقباً در روزهای بعد، پیشگیری طولانی‌تر از عفونت با فعالیت ضد میکروبی ایجاد می‌شود.

درمان زخم‌های دیابت با استفاده از پرینت سه بعدی

متیو ویلی، مدرس دانشکده داروسازی در دانشگاه کوئینز بلفاست، که مسئول ارزیابی اثر ضد باکتریایی پانسمان ها در شرایط آزمایشگاهی بود، می‌گوید: “زخم پای دیابتی زخم‌های مزمنی هستند که به شدت مستعد عفونت هستند که می‌توانند منجر به عوارض جانی یا جانی شوند. رویکرد آنتی باکتریال لیپوزومی طبیعی ما نتایج اولیه ضد باکتریایی امیدوارکننده ای را نشان داده است که پتانسیل این استراتژی را برای جلوگیری از کلونیزاسیون باکتری ها در مراحل اولیه حیاتی ترمیم زخم و همچنین محافظت طولانی مدت از زخم برجسته می کند. دکتر. بهبود مدیریت زخم نه تنها کیفیت زندگی بیمار را افزایش می‌دهد، بلکه می‌تواند نیاز به درمان سنتی از طریق آنتی‌بیوتیک را کاهش دهد که از اهداف کلیدی در مبارزه با توسعه مقاومت ضد میکروبی است. برای اطلاعات بیشتر، منبع اصلی را اینجا بیابید.

 

منبع: 3dnatives

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *