مقالات پرینت سه بعدی

پرینت سه بعدی با درجه براقیت متغیر

پرینت سه بعدی با درجه براقیت متغیر
میزان رضایت شما

سطوح از منظر شکل، رنگ، بافت، شفافیت و براقیت با یکدیگر متفاوت هستند. بسیاری از این موارد با انتخاب متریال مناسب و یا با اصلاح هندسه ی قطعه ای که پرینت می کنید(از نظر بافت و شکل) قابل تکرار هستند. اگرچه تا به امروز بر اساس تجربه ثابت شده است که اصلاح براقیت یک قطعه ی پرینت سه بعدی کمی چالش برانگیز است. گروهی از محققین به راهکاری دست پیدا کرده اند که لایه ای از واقعیت را به پرینت سه بعدی اضافه می کند. پرینتری که قادر به پرینت سه بعدی با درجه براقیت متغیر است. این گروه متشکل از محققین MIT، دانشگاه Lugano، مؤسسه ی Max Plank و دانشگاه Prinston است.

این پرینتر مانند پرینتر سه بعدی های عادی فیلامنت اکسترود می کند؛ اما یک مخزن اضافه بر سازمان از وارنیش فشرده شده هم در این پرینتر تعبیه شده است. وارنیش از طریق نازل های بزرگی با قابلیت تنظیم اندازه ی قطرات و سرعت، بر روی سطح پرینت شده اضافه می شود. قابلیت تنظیم این متغیرها امکان کنترل میزان براقیتِ وارنیش اضافه شده را فراهم می کند. حجم این وارنیش هم به وسیله یک پیچ که بر دریچه ی آن تعبیه شده که اندازه ی قطرات را با توجه به سرعت خروج قطرات تعیین ی کند؛ اندازه گیری می شود.

“هرچه سرعت بالاتر باشد میزان پخش شدن آن بر سطح قطعه هم بیشتر است.” Michael Foshey از محققین دپارتمان هوش مصنوعی و علوم کامپیوتر MIT

“از این رو ما با تنظیم این پارامترها به قطرات مدنظرمان می رسیم.”

پرینت سه بعدی با درجه براقیت متغیر

نگاره 1) دستگاه پرینت سه بعدی با درجه براقیت متغیر

بیشتر بخوانید...
پروتوتایپ موتور گردبادی موشک با پرینت سه بعدی رومیزی

با تغییر اندازه ی این قطرات، محققین قادر به استفاده از تکنیک Halftoning شدند تا به سطحی دست پیدا کنند که به چشم انسان یکدست و یکسره به نظر می رسد در حالی که با دیدی نزدیک تر، نقاطی که با فاصله در این سطح قرار گرفته اند؛ کاملا مشخص خواهند بود. دقیقا مانند تصاویر کمیک که از قرار گفتن نقاط در کنار هم تشکیل شده اند و با تغییر فاصله ی میان آن ها تیرگی و روشنی و یا با یکی دید شدن آن ها از فاصله ی دورتر رنگ های دیگر هم القا می شود.

پرینت سه بعدی با درجه براقیت متغیر

نگاره 2) روش کارکرد شیوه ی halftoning: تصویر بالا چیزیست که چشم می بیند و تصویر پایین برداشت ذهن است.

همین تکنیک در این پرینتر هم مورد استفاده قرارگرفته است. “جوهر” ها متشکل از 3 نوع وارنیش هستند: براق، مات و ترکیب این دو. با تغییر ابعاد قطرات این وارنیش ها، براقیت یکدستی القا می شود.

“چشمان ما خودشان وظیفه ی ترکیب آن ها را به عهده می گیرند.”

پرینت سه بعدی با درجه براقیت متغیر

نگاره 3) پرینت سه بعدی با درجه براقیت متغیر- در سمت چپ پرینت به شیوه ی سنتی و در سمت راست پرینت وارنیش شده قرار دارند.

گروه پیش بینی می کند که در آینده امکان پرینت و بازآفرینی آثار هنرهای زیبا را داشته باشد تا به عنوان جایگزین آثار اصلی در موزه ها به دید عموم برسانند.

همچنین پیشرفت های جدید خبر از موفقیت های بیشتر در صنعت اعضای مصنوعی بدن می دهد؛ جایی که با توسعه ی یک عضو مصنوعی به جای قطعات غیر طبیعی و صاف حال حاظر، می توان به ظاهری به مراتب واقع گرایانه تر دست پیدا کرد.


منبع: 3dprinting.com

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *