مقالات پرینت سه بعدی

پرینت سه بعدی بادی کیت ماشین McLaren 720S Spider supercar

پرینت سه بعدی بادی کیت ماشین McLaren 720S Spider supercar
میزان رضایت شما

1016 Industries و شرکت Abushi در صدد پرینت سه بعدی بادی کیت ماشین McLaren 720S Spider supercar هستند؛ و قصد دارند تا در کنار توسعه ی تولیداتشان، با دخیل کردن تکنولوژی AM، هزینه ی تولید را نیز کاهش دهند.

Peter Northrop، مؤسس 1016 Industries با استفاده از 720S شخصی اش، این روش جدید را آزمایش می کند. بادی کیت ها اغلب سرتاسر زیر ماشین را می پوشانند از این رو قطعات بزرگ هستند و با روش های سنتی، هفته ها زمان صرف تولیدشان می شود. یک پرینتر سه بعدی با رزین UV و محور 120 در 152 در 182 سانتی متری، قادر به ساخت کل قسمت های بادی کیت در قالب یک قطعه و در طول 140 ساعت بود.

پرینت سه بعدی بادی کیت ماشین McLaren 720S Spider supercar

نگاره 1) پرینت سه بعدی بادی کیت ماشین McLaren 720S Spider supercar

این قطعات با استفاده از (CFD (computational fluid dynamics طراحی شدند، تا از ایده آل بودن هندسه ی آن ها برای ایرودینامیک اطمینان حاصل شود. ایرودینامیک یک ماشین تأثیر به سزایی بر عملکرد آن دارد زیرا که Drag و Downforce هردو به شکل ماشین بستگی دارند. Drag اصطلاحی است که برای مقاومت هوا استفاده می شود و هرچه میزان آن بیشتر باشد سرعت گرفتن ماشین مشکل تر خواهد شد. Downforce به معنای فشاری است که از بالا به ماشین وارد می شود و به حفظ پیوستگی ماشین با جاده در سرعت بالا کمک می کند. کوچکترین تغییرات در شکل قطعات ایرودینامیک می تواند تأثیر زیادی بر این دو ویژگی داشته باشد.

“تمرکز ما در این پروژه جست و جوی روش هایی بود که ما را قادر به بهره برداری از تکنولوژی پرینت سه بعدی در صنعت خودروسازی می کرد و نتیجه ی آن که پرینت سه بعدی بادی کیت ماشین McLaren 720S Spider supercar بود؛ بسیار چشم گیر و راضی کننده بود. پرینت سه بعدی نه تنها سرعت تولیدات ما را افزایش داده بلکه سبب ارتقا کیفیت هم شده است. تکنولوژی پرینت سه بعدی سبب تولید هر قطعه به شکل صحیح تر شده است و با پرینت هر قطعه در ابعاد واقعی، امکان اعتبار سنجی کارهای CAD و CFD هم فراهم می شود.” Peter Northrop

بسیاری از قطعات اصلی کیت ایرودینامیک با قطعات پرینت شده جایگزین شدند؛ از جمله باله ها، کاپوت، گلگیرهای جلویی، پنل یک چهارم عقبی، دیفیوزر عقبی، سپرها و … . قالبگیری تمام این قطعات به زمان بسیار زیادی نیاز دارد. شکل دهی یکی از زمان گیرترین و پرهزینه ترین مراحل از پروسه ی تولید است، از این رو هدف اصلی این پروژه کوتاه کردن حداکثری مرحله ی شکل دهی بود. ” شکل دهی یکی از عوامل تأثیرگذار بر قیمت گذاری کالا در بازار است، از این رو با کم کردن این مرحله ما به راحتی می توانیم هزینه هایی که مشتریان می پردازند را کاهش دهیم.”

اما صرف اینک این شرکت ها در پی کاهش هزینه های مرحله ی شکل دهی با استفاده از AM هستند؛ به این معنا نیست که پتانسیل این تکنولوژی را خط تولیدشان نادیده می گیرند. “همچنین ما در حال سنجش امکان استفاده از همین قطعات و ارائه ی آن ها به مشتریان هستیم؛ 720S متعلق به خود من است از این رو ما به راحتی می توانیم طول عمر این قطعات را در بلند مدت بسنجیم. در صورت عملی بودن این امکان، هزینه ها نیز تا حدود یک سوم کمتر خواهند شد.”

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *