اخبار پرینت سه بعدی

جایگزین گوشت پرینت سه بعدی کمپانی SavorEat

جایگزین گوشت پرینت سه بعدی کمپانی SavorEat
Rate this post

استارتاپ اسرائیلی SavorEat، که متخصص در توسعه ی جایگزین گوشت به وسیله ی پرینت سه بعدی است، اخیرا خبر از همکاری با Sodexo برای ارائه محصولات بدون گلوتن، کوشر و وگان به دانشگاه های آمریکا خبر داد. در واقع، این کمپانی آمریکایی، محصولات SavorEat را برای دانش آموزان جوانی که نسبت به محتویات بشقاب هایشان حساس هستند ارائه می دهد. هدف این استارتاپ تقویت موقعیت خود در بازار آمریکا، سنجش انتظارات مصرف کنندگان و نظرشان نسبت به محصولات است. SavorEat جایگزینی برای گوشت طراحی می کند که با استفاده از پرینت سه بعدی سلول های گیاهی مختلف را می سازند تا ظاهر و احساس مشابه یک استیک حیوانی را بازسازی کند. به لطف این همکاری، این کمپانی قادر به افزایش مخاطبینش و آگاهی رسانی نسبت به عواقب کشتار حیوانات و تولید گوشت خواهد بود.

جایگزین گوشت پرینت سه بعدی کمپانی SavorEat

در ماه های اخیر، کمپانی های متعددی به این جنبش “گوشت پرینت سه بعدی” پیوسته اند. تنها با نگاه به تعداد استارتاپ هایی که تصمیم گرفته اند در این حوزه فعالیت کنند می توان متوجه پرطرفدار بودن این جنبش شد. برای مثال SavorEat، در دسامبر گذشته، 42.6 میلیون شکل (حدود 13،212،866.69 دلار) پس از ثبت در بورس تل آویو جمع آوری کرد.

هر روزه کمپانی های بیشتری دست به تولید جایگزین گوشت پرینت سه بعدی می زنند

نگاره 2) هر روزه کمپانی های بیشتری دست به تولید جایگزین گوشت پرینت سه بعدی می زنند

SavorEat  و فتح آمریکا

SavorEat با همکاری با Sodexo می تواند دانشگاه ها و مخاطبجایگزین گوشت پرینت سه بعدی کمپانی SavorEatان جوان را هدف قرار دهد. Racheli Vizman ، مدیرعامل این استارتاپ اسرائیلی، می گوید: “جوانان نسبت به تکنولوژی های غذایی، نوآوری و تغییر نحوه مصرف غذا ذهن پذیرا تری دارند.” او به یک نظرسنجی نیز اشاره کرد که نشان می دهد نیمی از جوانان آمریکایی (در 20 سالگی) خود را “انعطاف پذیر” می دانند، به این معنی که آنها رژیم غذایی گیاهی دارند و تنها گاهی اوقات گوشت مصرف می کنند.

بنابراین رستوران ها و کافه تریاهای سلف سرویس برخی از دانشگاه های آمریکا می توانند برگر تهیه شده از استیک سبزیجات را سرو کنند. این برگرها از الیاف نانو سلولزی گیاهی ساخته شده اند که لایه لایه اکستروژد می شوند. SavorEat می گوید قابلیت این را دارد که مقدار پروتئین، چربی، آب، طعم ها و رنگ را سفارشی کرده و محصولی را تولید کند که می تواند کباب یا پخته شود. نتیجه یک غذای گوشت مانند با بافت مشابه خواهد بود.

جایگزین گوشت پرینت سه بعدی

نگاره 3) جایگزین گوشت پرینت سه بعدی

Racheli Visman، در انتها افزود که هدف این است که دستگاه “تبدیل به مایکروویو بعدی شود، مایکروویوی که در واقع غذا را در خانه مردم به راحتی و مقرون به صرفه تر تولید می کند و هرکس می تواند هرطور که می خواهد غذا بخورد”. این همکاری با Sodexo گامی مهم در توسعه این استارتاپ است، که قادر خواهد بود خود را در برابر نظرات برخی از مصرف کنندگان آمریکایی بسنجد!

می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت SavorEat مراجعه کنید.

author-avatar

درباره Sara abdolmotalebi

سارا عبدالمطلبی، دانشجوی گرافیک دیزاین دانشگاه هنر تهران و مترجم زبان انگلیسی هستم. همچنین در زمینه های موسیقی و تئاتر فعالیت می کنم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *