اخبار پرینت سه بعدی

نمونه ی پرینت سه بعدی مجسمه معروف میکل آنژ در اکسپو جهانی دبی

نمونه ی پرینت سه بعدی مجسمه معروف میکل آنژ
4/5 - (1 امتیاز)

در زمینه معماری، طراحی و هنر، پرینت سه بعدی بارها و بارها اثبات کرده است که می تواند بسیار مفید واقع شود. از Jakub Pastuszak که آثار هنری را برای موزه کهربا در Gdansk پرینت سه بعدی می کند تا Scan the World که از تکنولوژی های سه بعدی برای بازتولید آثار هنری استفاده می کند، کاربردی های این تکنولوژی می تواند بسیار متنوع باشد. و اکنون، این تکنولوژی را می توان در یکی از مهم ترین نمایشگاه های هنری در جهان نیز پیدا کرد. اگر عاشق هنر باشید، احتمالا می دانید که نمایشگاه جهانی 2020 در دبی امسال از اول اکتبر آغاز شده است و تا 31 مارس ادامه خواهد داشت. فرصتی برای هر کشور شرکت کننده تا یک پاویون به مدت 6 ماه در اختیار داشته باشند، تا به موضوعاتی مرتبط با “ارتباط ذهن ها” و “ساختن آینده” از طریق پایداری و تحرک بپردازند. حداقل چیزی که می توان گفت این است که غرفه ایتالیا کاملاً با موضوعات نمایشگاه هماهنگ شده است. به لطف تکنولوژی های سه بعدی، آنها موفق شدند نمونه ی پرینت سه بعدی مجسمه معروف میکل آنژ که بازنمایی دیوید، قرمان کتاب مقدس، در مبارزه با جالوت غول پیکر است؛ را بسازند.

نمونه ی پرینت سه بعدی مجسمه معروف میکل آنژ

نگاره 1) اسکن مجسمه ی معروف میکلانژ-داوود

برای انجام این کار، پروژه ای که به گفته Grazia Tucci، استاد هندسه در دانشگاه فلورانس و برنامه ریز پروژه، طی 4 ماه انجام شد، گروه مهندسی دانشگاه فلورانس با گروه صنعتی سوئدی Hexagon همکاری کرد. یک همکاری سودمند در سطوح مختلف، به حدی که خانم توچی ادعا می کند “در حال حاضر ما قابل اعتمادترین نسخه دیوید را داریم.”

نمونه ی پرینت سه بعدی مجسمه معروف میکل آنژ

نگاره 2) نمونه ی پرینت سه بعدی مجسمه میکل آنژ 10 برابر سبک تر از مجسمه ی اصلی است

در ارتفاع 5 متری، باید یک سه پایه مخصوص طراحی می شد و هزاران اسکن تهیه می شد تا بتوان مجسمه را کاملا دیجیتالی کرد. همانطور که می توانید تصور کنید، پیدا کردن یک پرینتر سه بعدی که قادر به پرینت ماکت در یک حرکت باشد بسیار دشوار بود. به همین دلیل مدیران پروژه تصمیم گرفتند کار را به 14 قطعه قابل پرینت تقسیم کنند. مرمتگران هنری این قطعات طراحی شده با رزین اکریلیک را پس از پرینت، با استفاده از چسب و گرد مرمر مونتاژ کرده اند. موفقیتی برای Grazia Tucci، که ماکت پرینت سه بعدی را “digital twin” توصیف کرد و امیدوار است در طولانی مدت بتواند میراث فرهنگی را به لطف تکنولوژی های سه بعدی حفظ کند.

از طریق این نوآوری، مدیران این پروژه، مانند Dario Nardella، شهردار فلورانس، امیدوار هستند که فلورانس بار دیگر شانس ارتباط با گردشگران را پیدا کند. طبق آخرین آمار، از آغاز بحران سلامت، پایتخت رنسانس بیش از 81 درصد از بازدیدکنندگان سالانه خود را از دست داده است. Nardella در آخر گفت: “دیوید سمبل رفاه، قدرت، آزادی و به خصوص صلح است.” برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد پاویون ایتالیا در نمایشگاه دبی می توایند به این لینک مراجعه کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *