مقالات پرینت سه بعدی

پرینت سه بعدی سرامیک برای آنتن های ماهواره ای

پرینت سه بعدی سرامیک برای آنتن های ماهواره ای
میزان رضایت شما

کمپانی Anywaves قصد دارد بزرگترین تولید کننده ی آنتن های ماهواره ای دنیا شود. این کمپانی که در Toulouse واقع است؛ با تولید کننده ی فرانسوی پرینترهای سه بعدی سرامیک، 3DCeram در پروژه ای شریک شده است. نتیجه ی این همکاری، پرینت سه بعدی سرامیک برای آنتن های ماهواره ای بود که در مقایسه با آنتن های موجود، ویژگی های مکانیکی توسعه یافته تر و هزینه ی تولید اقتصادی تر با استفاده از سرویس 3DCeram تحت عنوان 3D-AIM است.

پرینت سه بعدی سرامیک برای آنتن های ماهواره ای

نگاره 1) پرینت سه بعدی سرامیک برای آنتن های ماهواره ای

سال هاست که فناوری تولید افزایشی با موشک ها و ماهواره های پرینت سه بعدی و حتی پرینتری سه بعدی که در خلاء هم کار می کند، در فضا مورد استفاده قرار گرفته و خبرساز شده است. صنعت هوافضا مدت هاست که با اعتمادش به پرینت سه بعدی، هزینه های تولیداتش را کاهش و کاربری قطعاتش را افزایش داده است. پرینت سه بعدی همچنین به فضانوردانی که نیاز به ساخت قطعات یدکی در مواقع ضروری دارند هم یاری رسانده است. کمپانی Anywaves هم از این قائله مستثنی نیست وبه مدت 18 ماه در کنار کمپانی 3DCeram بر توسعه ی آنتن GNSS L1 / E1 در قالب پروسه ای سه مرحله ای فعالیت کرده است.

پرینت سه بعدی سرامیک برای آنتن های ماهواره ای

نگاره 2) پرینت سه بعدی سرامیک برای آنتن های ماهواره ای

پروسه ی سه مرحله ای دیزاین

پیش از به کارگیری پرینت سه بعدی سرامیک، لازم بود ریسک های احتمالی بررسی شوند و سپس تمامی ملزومات فنی و اقتصادی جهت تولید آنتن معین شود. 3DCeram می گوید فایل CAD تولید شده توسط Anywaves را از تمامی جنبه های ممکن بررسی کردند: پروسه ی پرینت، پردازش های پس از تولید، اصلاح و ترمیم. مرحله ی دوم اصلاح مدل CAD بر اساس نتایج آنالیز های صورت گرفته در مرحله ی اول بود.

“ما در ابتدا پیشنهاداتی جهت اصلاح و توسعه ی مدل CAD مطرح کردیم. هدف اصلی این مرحله کاهش هرگونه ناکارآمدی و ایراد است که ممکن است در حین پروسه رخ دهد. با تعیین جهت قطعه شروع کردیم که به مقاومت قطعه و بهای نهایی قطعه بستگی دارد.” سپس آزمایشات متعددی پیش از تأیید فایل نهایی صورت گرفت .

پرینت سه بعدی سرامیک برای آنتن های ماهواره ای

نگاره 3) پرینت سه بعدی سرامیک برای آنتن های ماهواره ای

مرحله ی سوم و آخر تولید است. Anywaves می توانست در یک ماین سرامیک سرمایه گذاری کند و یا اینکه تولید را به 3DCeram بسپارد. در هر دو صورت این همکاری با توسعه ی آنتن زیرکونیا با ساختاری مشبک جهت عملکرد بهتر در دریافت امواج رادیویی، این امکان را فراهم می کرد.

برای ما نظراتتان در رابطه با این مشارکت را بنویسید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *