مقالات پرینت سه بعدی

جواهرساز با پرینت سه بعدی رکورد دار گینس شد

جواهرساز با پرینت سه بعدی رکورد دار گینس شد
میزان رضایت شما

تکنولوژی AM در دنیای جواهرات، به لطف قابلیتش در پرینت قالب های متنوع، بارها ارزش خود را ثابت کرده است. این تنکنیک وقتی با روش های سنتی ترکیب شود آزادی فوق العاده ای به طراحان می دهد. یک جواهرساز هندی به نام Kotti Srikanth هم ارزش این تکنیک را دریافته است. این جواهرساز با پرینت سه بعدی رکورد دار گینس شد. او بیشترین تعداد الماس را بر یک انگشتر گل به کار برد.

Srikanth این چالش را از سال 2018 شروع کرد. ابتدا طرحش را با کاغذ و قلم پیاده سازی کرد. بعد از برنامه ریزی ایدهی کلی، او گل این انگشتر را از روی یکی از کمیابترین گل های هیمالیا طراحی کرد. برای یافتن بهترین شیوه ی کارگذاشتن این تعداد الماس بر روی انگشتر، Srikanth و تیمش از CAD استفاده کردند تا قالب کارشان را بسازند. پس از اتمام کار بر روی CAD، با استفاده از یک پرینتر رزین سریع، شکل فیزیکی آن را ساختند که برای قالبگیری قسمت طلایی انگشتر استفاده شد. این قسمت طلایی با ساختاری نسبتا پیچیده و پر جزئیات از حلقه، 6 گلبرگ و یک پیچ برای نگه داشتن همه ی قطعات در کنار هم تشکیل شده است.

جواهرساز با پرینت سه بعدی رکورد دار گینس شد

نگاره 1) جواهرساز با پرینت سه بعدی رکورد دار گینس شد

به تمام این فلزکاری ها، 7801 الماس خالص را هم اضافه کنید. ظاهرا برای ثبت رکورد انگشتر الماس، یکی از قوانین گینس خالص بودن و کاملا مشابه بودن برش و ابعاد الماس هاست که کار راحتی هم نیست.

احتمالا جالب تر از این انگشتر، شکسته شدن این رکورد، آن هم تنها به فاصله ی سه ماه است. Srikanth این رکورد را در ماه آگوست 2020 ثبت کرد و سه ماه بعد یعنی در نوامبر 2020 جواهرسازی ایتالیایی با انگشتری که 12638 الماس بر روی آن به کار رفته بود، رکورد او را شکست.

هنوز مشخص نشده است که آیا این جواهرساز هم از پرینت سه بعدی در پروسه ی تولید استفاده کرده است یا خیر، اما در صورت مشخص شدن، خبر آن را به شما خواهیم داد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *