اخبار پرینت سه بعدی

خانه های پرینت سه بعدی در هند

خانه ی پرینت سه بعدی Tvasta
میزان رضایت شما

امسال برای خانه های پرینت سه بعدی سال خوبی بود؛ حداق از این بابت که شرکت های ساختمانی AM کمی کار را به دست گرفتند. آخرین شرکتی که وارد حوزه ی پرینت بتن شد؛ شرکت هندی Tvasta بود.

به تازگی این استارت آپ یک رویداد را برگزار کرد که در آن از تولید AM جدیدشان در حضور رسانه ها و شخصیت های مهم رونمایی کردند.

پرینت این خانه 21 روز به طول انجامید؛ اما طبق گفته های کمپانی، در زمانی عادی و بدون پندمیک، فقط 5 روز برای پرینت این خانه زمان لازم بود.

Tvasta توسط فارق التحصیلان IIT Madras آغاز به کار کرد. و در حال حاضر مشغول همکاری با Habitat for humanity است که هدف آن توسعه ی ساختمان های کم هزینه با حداق میزان کربن مصرفی است؛ برای کشوری که جمعیت زیادی در آن وضعیت مسکونی مناسبی ندارند.

سیستم فعلی آن ها یک دستگاه دروازه ای است که سازه را در ردپای خود پرینت می کند. همچنین این دروازه ی XY می تواند در راستای ریل ها حرکت کند تا اثر بزرگتری ایجاد کند.

طبق گفته های Prof Manu Santhanam از IIT Madras:

“با استفاده ی ترکیبی از چسب ها و سنگدانه هایی با اندازه و شکل مناسب، به علاوه ی مواد افزودنی شیمیایی، مخلوط بتن برای رسیدن به ویژگی های رئولوژیکی که امکان اکستروژن متریال را فراهم می کند تنظیم می شود.”

می توانید خانه ی تکمیل شده را در تصویر زیر مشاهده کنید.

خانه ی پرینت سه بعدی Tvasta

نگاره 1) خانه ی پرینت سه بعدی Tvasta

این ساختمان اولین نمونه ی خانه های پرینت سه بعدی در هند است و به گفته ی کمپانی راه را برای دوره ی جدیدی از خانه های کم هزینه هموار می کند.

بر اساس سایت Tvasta، یک نفر از هر 6 فرد در هند زاغه نشین هستند که شرایط مناسب زیست انسان را ندارند.

از این رو خانه های کم هزینه به طور قطع یک سرمایه گذاری در هندوستان هستند که پتانسیل پیشرفت و توسعه دارند.

این خانه  ها دقیقا چه قدر کم هزینه هستند؟

کمپانی هنوز اطلاعات کاملی در رابطه با هزینه ی تمام شده ی این خانه ها منتشر نکرده است؛ اما اظهار کرده اند که هزینه ی ساخت این نوع خانه ها 30% کمتر است.

به علاوه ی کاهش هزینه، این شرکت اظهار کرده است که راه حل آن ها زمان ساخت را نیز کاهش می دهد و طیف گسترده تری از متریال های سازگار با محیط زیست را نیز در اختیار قرار می دهد.

دیدن توسعه و پیشرفت ساخت و ساز خانه های پرینت سه بعدی در کشورهای در حال توسعه در مقایسه با کشورهای پیشرفته از نکات جالب خواهد بود؛ با توجه به اینکه هزینه ی کار ساخت و ساز در کشورهای در حال توسعه ای چون هند بسیار کم است.

به جهت اینکه پرینت سه بعدی در کشورهایی با هزینه ی نیروی کار پایین تر، مقرون به صرفه تر باشد باید هزینه ی ساخت و ساز های AM به میزانی کاهش پیدا کند تا بتواند جایگزین شیوه های سنتی شوند.

بنابراین چه گزینه هایی برای شرکت هایی که قصد باقی ماندن در بازار کشورهایی با نیروی کار ارزان تر از ربات دارند؛ وجود دارد؟

به نظر می رسد می توان سه گزینه را مطرح کرد:

  • ساخت روبات های ارزان تر
  • ساخت تعداد زیادی خانه در زمان کم
  • سود کمتر

هیچکس سود کمتری نمی خواهد؛ از این رو پیش بینی می کنیم که در آینده ی نه چندان دور شاهد پرینترهای بتنی ارزان تری خواهیم بود زیرا که کشورهای در حال توسعه قیمت همیشه در حال کاهش سخت افزار را در برابر هزینه ی در حال افزایش نیروی کار کاهش خواهند داد.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *