اخبار پرینت سه بعدی

پچ واکسن پرینت سه بعدی با ایمنی بیشتر از واکسن های سنتی

پچ واکسن پرینت سه بعدی
1.6/5 - (19 امتیاز)

از زمان ظهور این پندمی اخیر، محققین در سرتاسر جهان مشغول نوآوری های جدیدی برای مقابله با ویروس بوده اند. یکی از این نوآوری ها محصول مشارکت دانشمندان دانشگاه استنفورد و دانشگاه کارولینای شمالی در چاپل هیل است. این تیم موفق شده است تا یک پچ واکسن پرینت سه بعدی تولید کند که در مقایسه با واکسن های سنتی که از طریق سرنگ تزریق می شود، ایمنی بیشتری در برابر ویروس ایجاد می کند. با توجه به وسعت سلولهای ایمنی پوست، استفاده از پچ واکسن به طور مستقیم بر روی پوست باعث افزایش سطح ایمنی می شود.

پچ واکسن پرینت سه بعدی
تیم میکروبیولوژیست ها و مهندسان شیمی در تلاش برای نوآوری واکسن های RNA موجود مانند Pfizer و Moderna COVID-19، با استفاده از پچ های میکرو نیدل هستند. “با توسعه این تکنولوژی، تلاش ما پایه گذاری روند سریع تر توسعه ی جهانی واکسن ها در دوزهای کمتر، بدون درد و اضطراب است.” Joseph M. DeSimone، سرپرست تحقیقات، مهندسی شیمی در دانشگاه استنفورد و استاد ممتاز در UNC-Chapel Hill.

پچ واکسن پرینت سه بعدی

محققان از میکروندل های پرینت سه بعدی استفاده کردند که روی یک پچ پلیمری قرار گرفته و تنها به میزان کافی برای انتقال واکسن، در پوست نفوذ می کند. با بهره گیری از  پرینت سه بعدی، امکان سفارشی سازی این میکرونیدل ها نیز وجود دارد تا تعداد زیادی پچ واکسن برای بیماری هایی مانند آنفولانزا، سرخک، هپاتیت یا COVID-19 تولید شود. “با این رویکرد، امکان پرینت سه بعدی میکرونیدل ها با بهترین عملکرد و به صورت مقرون به صرفه فراهم می شود.” Shaomin Tian، محقق گروه و نویسنده در دپارتمان ایمونولوژی و میکروبیولوژی در دانشکده پزشکی UNC. میکرونیدل ها در دانشگاه کارولینای شمالی در چاپل هیل با استفاده از یک پرینتر  سه بعدی پروتوتایپ CLIP پرینت شدند که توسط DeSimone اختراع و توسط CARBON، یک کمپانی مستقر در Silicon Valley که او خود از مؤسسین آن است، تولید شده است.
نتایج حاصل از تحقیقات نشان می دهند که پچ ها واکنش قابل توجهی از سلول های T و آنتی بادی های اختصاصی آنتی ژن را برانگیختند که 50 برابر بیشتر از تزریق سنتی در زیر پوست بود. به علاوه، پچ های پرینت سه بعدی نیازی به ذخیره سازی در محیط سرد ندارند و موانع موجود برای متخصصان آموزش سوزن برای انجام تزریق واکسن را بر طرف می کند. از آنجا که هر شخص خود قادر به استعمال این پچ ها است، محققین معتقدند که این امر موجب می شود افراد بیشتری میل به واکسینه شدن پیدا کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با این پچ های واکسن پرینت سه بعدی می توانید به این مطلب مراجعه کنید.

پچ های پرینت سه بعدی نیازی به ذخیره سازی در محیط سرد و افراد متخصص جهت تزریق آن ندارند

نگاره 3) پچ های واکسن پرینت سه بعدی نیازی به ذخیره سازی در محیط سرد و افراد متخصص جهت تزریق آن ندارند

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *