مقالات پرینت سه بعدی

پرینتر سه بعدی دسکتاپ Fuse 1

قطعه ی پرینت شده با پرینتر سه بعدی دسکتاپ Fuse 1
میزان رضایت شما

کمپانی Formlab که تولید کننده ی پرینترهای سه بعدی است و به رزین هایش شهرت دارد اعلام کرد که قصد دارد با پرینتر سه بعدی دسکتاپ Fuse 1 اش، بازار پرینترهای SLS را به چالش بکشد. این پرینتر قادر به پرینت قطعات صنعتی از پودر نایلون (PA12) است .

پرینتر سه بعدی دسکتاپ Fuse 1

نگاره 1) پرینتر سه بعدی دسکتاپ Fuse 1

تکنولوژی SLS بدون شک از تکنولوژی های کلیدی حال حاضر صنعت پرینت سه بعدی (AM) است. این تکنولوژی امکان پرینت قطعات کامل و مستحکم را بدون سازه های ساپورت فراهم می کند اما هزینه ی بالای این تکنیک استفاده از آن را در صنعت با محدودیت رو به رو کرده است. از این رو Formlab در صدد تولید پرینتری مقرون به صرفه تر بر آمد که همان کفیت پیشین را ارائه دهد. این پروژه در سال 2014 آغاز شد و حدود 10 پروتوتایپ تولید شد. Max Lobovsky، مدیر عامل و مؤسس Formlab می گوید : “پرینترهای سه بعدی SLS نباید منحصر به صاحبان بودجه های زیاد باشد؛ باید در دسترس همه ی کمپانی باشد از استارت آپ ها گرفته تا تولید کننده های بزرگ و مطرح. همه باید از مزایای این تکنولوژی بهره مند شوند.”

پرینتر سه بعدی دسکتاپ Fuse 1

نگاره 2) پرینتر سه بعدی دسکتاپ Fuse 1

Fuse 1، اولین پرینتر SLS کمپانی Formlab

Fuse 1 با ابعاد حداکثری 165 x 165 x 320 میلی متری، پرینت مدولار است که سبب کاهش زمان پروسه می شود و امکان پرینت بدون توقف را فراهم می کند. این پرینتر مبتنی بر تکنولوژِی Armor (زره) است، که هنوز ثبت اختراع نشده است. طبق گفته های Formlab، این تکنولوژِی در حین پرینت و برای محافظت از مدل، اطراف آن را با پوسته ای نیمه پخته می پوشاند. با این روش کاربر می تواند انتظار سطحی با کیفیت تر و مطمئن تر را داشته باشد. این دستگاه با متریال PA12 سازگاری دارد که پودریست با میزان 70% بازیافت.

این کمپانی همچنین در حال توسعه ی Fuse Sift است که یک مرحله پس از تولید برای Fuse 1 که کاربر بتواند از همه ی امکانات و ابزار لازم یک جا بهره مند شود.

متریال PA12

نگاره 3) متریال PA12

نظر کاربران

از اولین کاربران این دستگاه، کمپانی آمریکایی Portal Hand Solutions است. این کمپانی انگشتان مصنوعی برای افرادی که از ناحیه ی دست دچار نقص عضو هستند؛ طراحی می کند. امروز این کمپانی از تکنولوژی AM برای تولید محصولات شخصی سازی شده اش استفاده می کند. “ما پیش از این از قالب ها استفاده می کردیم که برای مراجعین پیر و جوانمان اعضای مصنوعی تولید کنیم اما این پروسه بسیار زمان گیر بود و امکان شخصی سازی قطعات برای هر فرد را نمی داد. Fuse 1 اما امکان آزادی در طراحی و شخصی سازی قطعات برای هر بیمار را فراهم کرده است. ” Matthew Mikosz مؤسس Portal Hand Solutions

قطعه ی پرینت شده با پرینتر سه بعدی دسکتاپ Fuse 1

نگاره 4) قطعه ی پرینت شده با پرینتر سه بعدی دسکتاپ Fuse 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *