مقالات پرینت سه بعدی

بِرِس کمر پرینت سه بعدی در درمان اسکولیوز

بِرِس کمر پرینت سه بعدی در درمان اسکولیوز
5/5 - (1 امتیاز)

اسکولیوز، انحراف جانبی ستون مهره ها است که می تواند بر اثر مشکلات عضلانی و یا عصبی-عضلانی رخ دهد. حدود 2 تا 3 درصد از جمعیت جهان یعنی حدود صدها میلیون نفر دچار این مشکل هستند؛ که گاها نشانه های از درد تا سوء هاضمه هم به همراه دارد. از رایج ترین روش های درمانی اسکولیوز استفاده از برس کمر است؛ اما متأسفانه این برس ها اغلب متناسب فرم بدن فرد نیستند و یا از راحتی کافی برخوردار نیستند؛ که سبب عدم تمایل افراد برای استفاده از آن ها می شود. اما به تازگی استارت آپی به نام Exos تصمیم گرفته است تا با استفاده از بِرِس کمر پرینت سه بعدی در درمان اسکولیوز، این تجربه را برای بیماران کمی راحت تر کند.

برس کمر اسکولیوز چیست؟

از درمان های اسکولیوز عمل جراحی است؛ اما به علت بالا بودن ریسک این عمل، بسیاری از بیماران به استفاده از برس اکتفا می کنند. برس اسکولیوز در اصل کمربندهای پزشکی هستند که اغلب از پارچه درست شده اند و دارای ساختاری فلزی یا پلاستیکی هستند که به ایستایی و محکم بودن برس کمک می کند.

احتمالا می توانید تصور کنید چرا استفاده از آن ها مشکل است و نمی توان بیشتر از چند ساعت تحملشان کرد؛ قطعات فلزی به بدنتان فشار می آورند و پارچه های سخت آن، پوستتان را خراش می دهد و عدم نفوذ هوا از بین پارچه ها باعث می شود عرق کنید.

بِرِس کمر پرینت سه بعدی در درمان اسکولیوز

نگاره 1) بِرِس کمر پرینت سه بعدی در درمان اسکولیوز

تفاوت برس Exos Armor

Exos با اسکن سه بعدی بدن بیمار با اندازه های دقیق و میلیمتری، برسی تولید می کند که کاملا قالب بدن بیمار را دارد. این برس ها با متریال هایی با سختی متفاوت قابل پرینت هستند؛ که متناسب با نیاز بیمار خواهد بود. همچنین با پترنی شبکه ای، امکان نفوذ هوا هم به راحتی وجود خواهد داشت.

مؤسسین Exos دو برادر به نام های Federico و  Jacopoهستند. Federico خود با مشکل اسکولیوز دست و پنجه نرم کرده است؛ از این رو کاملا با انتظارات یک بیمار آشنا است. او با راهنمایی برادرش، که یک مهندس متریال است، و Andrea Stangoni، که یک طراح سه بعدی است، برس را طراحی کردند.

مزیت های  Armor در مقایسه با یک برس سنتی:

  • 50 درصد سبک تر
  • امکان نفوذ هوا
  • اندازه گیری دقیق و میلیمتری قالب بدن بیمار
  • 30 درصد نازک تر
  • تولید با سرعت 90 درصد بیشتر
  • قابلیت شخصی سازی از منظر رنگ، ظاهر، متریال

از مزایای دیگر این برس، امکان پرینت آن با پرینترهای FDM است؛ که در پایین نگه داشتن هزینه ها بسیار مؤثر است. انتظار نمونه های SLS و SLA را نیز داشته باشید؛ اما شروع با FDM بی شک تصمیم هوشمندانه ای بوده است.

نوشته های مشابه

2 دیدگاه در “بِرِس کمر پرینت سه بعدی در درمان اسکولیوز

  1. ممنون از مقاله خوبتون

    1. سلام…خواهش میکنم…ممنون از شما که وقت گذاشتید برای خواندن این مقاله…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *