اخبار پرینت سه بعدی

GE، Voxeljet و Fraunhofer بزرگترین پرینتر سه بعدی جهان را می سازند

بزرگترین پرینتر سه بعدی جهان
میزان رضایت شما

کمپانی GE Renewable Energy به محققین Fraunhofer IGCV و کمپانی پرینتر Voxeljet AG پیوسته است تا بزرگترین پرینتر سه بعدی جهان را تولید کند. این پرینتر به جهت تولید قالب هایی برای ساخت قطعات کامپوزیتی بزرگِ نسل بعدی توربین های بادی Haliade-X GE استفاده خواهد شد. به طور دقیق، مهندسین به دنبال به کار گیری این پروسه ی جدید برای تولید nacelles در توربین های بادی هستند.
این پرینتر، تحت عنوان (ACC)Advance Casting Cell  یک سیستم ماژولار است که بر اساس تکنولوژی Binder Jetting خود کمپانی Voxeljet ساخته شده است و قادر به پرینت قالب های ریخته گری تا قطر 9.5 متر و 60 تن متریک است.
“این قالب های پرینت سه بعدی مزایای زیادی از جمله بهبود کیفیت ریخته گری از طریق بهبود سطح، دقت و ثبات قطعات را به همراه خواهد داشت.” Juan Pablo Cilia، مهندس طراح افزودنی ارشد در GE Renewable Energy
“به علاوه، این قالب ها به دلیل طراحی بهینه، با کاهش زمان ماشینکاری و سایر هزینه های متریال همراه است که در نهایت موجب صرفه جویی در هزینه می شود. این تکنولوژی جدید، امکان تولید های محلی در کشورهای گران قیمت را فراهم می کند که یک مزیت کلیدی برای مخاطبانی است که به دنبال بهره برداری اقتصادی حداکثری از مزایای بادهای ساحلی هستند. ”

بزرگترین پرینتر سه بعدی جهان

نگاره1) بزرگترین پرینتر سه بعدی جهان- تصویر شماتیک از پرینت هر لایه ی قالب-تصویر انسان به جهت مقیاس قرار داده شده است

تولید این قالب ها به شیوه ی سنتی، بیش از ده هفته به طول می انجامید. در حالی که با این پرینتر سه بعدی بزرگ جدید، زمان تولید به دو هفته کاهش می یابد.
پرینترها در محل قرارگیری توربین ها، نصب می شوند. این موضوع هزینه های حمل و نقل را کاهش می دهد و با رفع نیاز به حمل قطعات بزرگ از محل اولیه ی تولید، ردپای کربن محصول را نیز کاهش می دهد.
“هدف ما بهینه سازی پرینت قالب ها به منظور جلوگیری از پرینت های اشتباه پرهزینه، صرفه جویی در اتصال دهنده ها (binder) و فعال کننده ها و همچنین بهبود رفتار مکانیکی و حرارتی در هنگام ریخته گری است.”
پروفسور Wolfram Volk، مدیر مؤسسه ی ریخته گری، فناوری کامپوزیت و پردازش IGCV در Fraunhofer
“با توسعه پروسه ای که تا حد ممکن موجب حفظ و صرفه جویی در منابع می شود، می توانیم به بهبود تعادل زیست محیطی و هزینه در تولید توربین های بادی کمک کنیم.”
بخشی از هزینه ی این پروژه توسط وزارت فدرال امور اقتصادی و انرژی آلمان تأمین شده است. انتظار می رود این پروژه در اواخر سال 2021 راه اندازی و آزمایش های اولیه پرینتر در اوایل سال آینده آغاز شوند

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *