اخبار پرینت سه بعدی

گوشت خوک سلول پایه ی پرینت سه بعدی کمپانی CellX

گوشت خوک سلول پایه ی پرینت سه بعدی کمپانی CellX
میزان رضایت شما

با توجه به اینکه در حال حاضر، چین به تنهایی 30% از گوشت جهان را مصرف می کند، تعجبی ندارد که یک کمپانی فناوری غذایی در زمینه تامین گوشت جهان و پایداری آن از همین کشور یرخاسته باشد. پس از معرفی گوشت خوک سلول پایه ی پرینت سه بعدی خود در یک رویداد مزه برای سرمایه گذاران، استارت آپ CellX که در سال 2020 تأسیس شد، موفق به جمع آوری 4.2 میلیون دلار شد. شعار این شرکت “گوشت بخورید، نه حیوانات” است؛ با این هدف که تا سال 2025 به برابری قیمتی با گوشت خوک معمولی برسد.

گوشت خوک سلول پایه ی پرینت سه بعدی کمپانی CellX

برخلاف “گوشت گیاهی” پرینت سه بعدی که از پروتئین گیاهی به عنوان ماده اولیه استفاده می کند، گوشت واقعی حیوانات به عنوان ماده ی اولیه ی این پروسه استفاده می شود. اگرچه پیش از این بارها شاهد بایوپرینتینگ در زمینه پزشکی بوده ایم، CellX تکنولوژی بایوپرینت را با سلول های حیوانی به کار گرفته است، که برای این کمپانی امکان تولید گوشت های خوراکی مختلفی چون ماهی، مرغ، گوشت گاو و خوک را به صورت پرینت سه بعدی فراهم می کند. “هدف ما تغییر شیوه ی تولید گوشت است که مسئله ای جهانی است و منحصر به چین نیست. از این رو ما برای دستیابی به این هدف باید به یک کمپانی جهانی تبدیل شویم.” Yang Ziliang، مؤسس CellX

گوشت خوک سلول پایه ی پرینت سه بعدی کمپانی CellX

نگاره 2) گوشت خوک سلول پایه ی پرینت سه بعدی کمپانی CellX

پایداری و گوشت پرینت سه بعدی

روش های سنتی تولید انبو گوشت تاثیرات مخربی بر محیط زیست دارند. در کنار تأثیرات اکولوژیکی، این روش های پرورش حیوانات و تولید گوشت مشکلات ایمنی غذا را نیز به همراه دارند که بر اثر استفاده ی بیش از حد از آفت کش ها و آنتی بیوتیک ها در این پروسه است. اما گوشت خوک سلول پایه ی CellX با استفاده از بایوپرینت سه بعدی تولید می شود. ابتدا، تیم دانشمندان سلول های خوک سیاه بومی چین را برداشت می کنند و سلولهای موجود را در قالب بافت های خوک که طعم گوشت خوک را دارند، بایوپرینت سه بعدی می کنند.

با توجه به هزینه تحقیق و توسعه، این استارتاپ با چالش کاهش هزینه ی گوشت آزمایشگاه رو به رو شده است تا قادر به رقابت و جایگزینی گوشت سنتی باشد. با توجه به اینکه گوشت خوک محبوب ترین گوشت مصرفی در سراسر جهان است و ارزش بازار آن برابر با 300 میلیارد دلار است، گوشت خوک پرینت سه بعدی CellX این پتانسیل را دارد که تا حد زیادی به کاهش انتشار کربن ناشی از تولید سنتی گوشت و همچنین کاهش و جلوگیری از شیوع بیماری ها در میان حیوانات و انسان هایی که گوشت مصرف می کنند، کمک کند. باید دید آیا گوشت آزمایشگاهی CellX در بازار مورد قبول قرار می گیرد یا نه؛ زیرا چین هنوز فروش این نوع گوشت را تأیید نکرده است.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد گوشت پرینت سه بعدی CellX، می توانید به وبسایت این کمپانی مراجعه کنید.

بایوپرینت گوشت بر اساس سلول های گوشت خوک

نگاره 3) بایوپرینت گوشت بر اساس سلول های گوشت خوک

author-avatar

درباره Sara abdolmotalebi

سارا عبدالمطلبی، دانشجوی گرافیک دیزاین دانشگاه هنر تهران و مترجم زبان انگلیسی هستم. همچنین در زمینه های موسیقی و تئاتر فعالیت می کنم.

بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.