اخبار پرینت سه بعدی

SPEE3D با تکنولوژی ثبت شده اش، موتور موشک فلزی پرینت سه بعدی می سازد

موتور موشک فلزی پرینت سه بعدی
میزان رضایت شما

تکنولوژی پرینت سه بعدی در حال حاضر به طرز فزاینده ایی در صنعت هوافضا رایج است. بسیاری از کمپانی ها با استفاده از پرینت سه بعدی فلز در حال ساخت قطعات و موتور موشک هستند. کمپانی هایی مانند Relativity برای مثال مراکز تخصصی AM جهت ساخت موشک راه اندازی کرده اند. در استرالیا، SPEE3D، سازنده ی پرینترهای سه بعدی، برای توسعه ی پروژه ی SPAC3D، بودجه ی 1.5 میلیون دلاری از طرف دولت استرالیا دریافت کرده است. از این رو، SPEE3D قصد دارد تا با به کار گیری تکنولوژی اسپری سرد به ثبت رسیده ی خود، موتور موشک فلزی پرینت سه بعدی بسازد.

موتور موشک فلزی پرینت سه بعدی

نگاره 1) موتور موشک فلزی پرینت سه بعدی

به لطف مزایای تکنولوژی AM، پروژه ی SPAC3D برنامه دارد تا قطعات با کیفیتی تولید کند که به نسبت کم هزینه هم هستند. طبق صحبت های تولیدکنندگان، پروسه ی به ثبت رسیده ی آن ها، می تواند قطعات فلزی را با سرعت 100 برابر سایر تکنولوژی های پرینت سه بعدی، پرینت کند؛ که متعاقبا در طراحی موتور نیز کارآمد تر خواهد بود. ” SPEE3D توانسته است با پروسه ی تولید پیشرفته ی ما، شیوه ی جدیدی را برای تولید پرسرعت موتور موشک توسعه دهد.” Steven Camilleri، مدیر فناوری SPEE3D

“کمک هزینه ی MMI ما را قادر به همکاری با سایر کمپانی های استرالیایی در جهت تولید و سنجش موتورهای آماده ی پرواز برای بازار نوظهور قطعات صنعتی فضایی می کند.”

پرینتر Wrap SPEE3D

نگاره 2) پرینتر Wrap SPEE3D

ساخت موتورهای موشک با پرینترهای سه بعدی

تولیدکنندگان در صنعت هوافضا، اغلب به دلیل قابلیت پرینت سه بعدی در تولید قطعات کاربردی با هزینه ی تولید کمتر و سرعت بیشتر به این تکنولوژی روی می اورند. به لطف تکنولوژی اسپری سرد SPEE3D، که با انرژی کینتیک پودر فلز را روی سطح اسپری می کند. کمپانی معتقد است که این شیوه قادر به تولید قطعات با کیفیت بالا در کسری از زمان مورد نیاز در شیوه های سنتی تر است. برای مثال، انی تولیدکننده ی استرالیایی می گوید که قادر به پرینت یک قطعه ی فلزی 17.9 کیلوگرمی تنها در عرض 3 ساعت بوده است. پرینتر Wrap SPEE3D، که بر مبنای پروسه ی اسپری سرد عمل می کند، قادر به پرینت قطعات فلزی با وزن 40 کیلوگرم با سرعت 100 گرم در دقیقه است.

با پروژه ی SPAC3D، SPEE3D قصد دارد تا فالان اصلی در زمینه ی هوافضا را متقاعد سازد تا این تکنولوژی را برای تولیداتشان به کار گیرند. گرچه، این کمپانی استرالیایی رقبای بسیاری هم خواهد داشت. NASA، Orbex، Relativity و بسیاری کمپانی های دیگر که برای تولید قطعات موشک به پرینت سه بعدی متکی شده اند. با این حال، یک مسئله روشن است و آن هم این است که همگی این ها تازه آغاز آینده ی صنعت هوافضا و تکنولوژی AM در کنار یکدیگر است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *