راهنمای مشکلات پرینت سه بعدی, مقالات پرینت سه بعدی

مشکل اکسترود ناکافی (under-extrusion) در پرینت سه بعدی

مشکل اکسترود ناکافی (under-extrusion) در پرینت سه بعدی
میزان رضایت شما

پرینترهای سه بعدی برای خروج میزان مشخصی پلاستیک برنامه ریزی می شوند؛ گرچه به دلیل این که پرینتر هیچ اطلاعاتی نسبت به صحت عملکردش و میزان خروج پلاستیک از نازل ها نمی دهد؛ امکان این که پلاستیک کمتری نسبت به میزان مشخص شده در نرم افزار از نازل اکسترود شود وجود دارد که به آن مشکل اکسترود ناکافی (under-extrusion) در پرینت سه بعدی می گویند.

در صورت بروز این مشکل، فواصلی بین لایه های پرینت شده ی مجاور هم قابل مشاهده هستند. مطمئن ترین روش برای سنجش صحت میزان اکستروژن پلاستیک، پرینت یه مکعب کوچک با ارتفاع 20 میلی متر است که حداقل سه محیط بیرونی داشته باشد. پیوستگی این سه لایه ی محیطی را از بالای قطعه کنترل کنید؛ اگر در میان این سه محیط، فواصلی بود بنابراین پرینتر شما مشکل under-extrusion دارد. چندین دلیل برای این مشکل وجود دارد که در ادامه به آنها اشاره کرده ایم.

بیشتر بخوانید: خدمات پرینت سه بعدی فلزی

مشکل اکسترود ناکافی (under-extrusion) در پرینت سه بعدی

بیشتر بخوانید...
مشکل ضعیف بودن اینفیل در پرینت سه بعدی (Weak Infill)

راهکارهای رایج برای حل مشکل اکسترود ناکافی (under-extrusion) در پرینت سه بعدی

  • قطر نادرست فیلامنت

اولین موردی که باید کنترل کنید؛ ثبت میزان قطر فیلامنت مورد استفاده ی شما در نرم افزار سیمپلیفای Simplify3d است. برای دسترسی به این تنطیمات باید از قسمت “Edit Process Settings” بخش Other Tab را انتخاب کنید. میزان آن را با فیلامنتی که از آن استفاده می کنید چک کنید و مطمئن شوید یکسان هستند. ممکن است نیاز باشد خودتان قطر فیلامنت را اندازه گیری کنید. رایج ترین قطر برای فیلامنت ها 1.75 میلی متر و 2.85 میلی متر است. در اغلب قرقره های فیلامنت، این عدد بر روی بسته بندی قرار دارد.

  • میزان اکستروژن را افزایش دهید.

اگر قطر فیلامنتتان صحیح است اما همچنان مشکل under-extrusion دارید؛ بنابراین باید میزان اکستروژن را افزایش دهید. این تنظیمات بسیار مهم به شما امکان تغییر میزان پلاستیک خروجی را می دهد که تحت عنوان flow rate هم شناخته می شود. برای دسترسی به این تنظیمات از قسمت “Edit Process Settings” بخش extruder tab را انتخاب کنید. هر اکسترودر در دستگاه شما می تواند میزان اکستروژن به خصوصی داشته باشد. از این رو اگر در صدد تغییر flow rate اکسترودر مشخصی هستید مطمئن شوید آن را به طور درست از لیست اکسترودرها انتخاب می کنید. برای مثال اگر این میزان در اکسترودر شما پیش از این 1.0 بود و آن را به 1.05 تغییر دادید به این معنی است که میزان اکسترود پلاستیک را تا 5 درصد افزایش داده اید. برای فیلامنت PLA میزان اکستروژن 0.9 رایج است و این میزان در فیلامنت های ABS به 1.0 نزدیک تر است. میزان اکستروژن را تا 5 درصد افزایش دهید و مجدد پرینت کنید تا ببینید فواصل بین خطوط محیطی از میان می روند یا خیر.


منبع: simplify3d.cim

 

اگر همچنان با مشکلات پرینت سه بعدی رو برو هستید، پیشنهاد می کنیم مقالات رفع مشکل پرینت سه بعدی دیگر فیلانو را مشاهده نمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *